De top 6 vloeibare highlighters voor een stralende huid

Als mode-blogger en beauty-liefhebber weet ik dat een vloeibare highlighter de sleutel is voor een stralende huid. Daarom heb ik de afgelopen weken verschillende vloeibare highlighters getest en beoordeeld. Na veel onderzoek en experimenteren heb ik eindelijk mijn top 6 favorieten gevonden. In deze post ga ik elk van deze highlighters bespreken en mijn persoonlijke mening delen over hun prestaties. Laten we beginnen!

1.Zeldzame Beauty Positive Light Liquid Luminizer hoogtepunt

Prijs: €24

Wat het is: Zeldzame Beauty Positive Light Liquid Luminizer Hoogtepunt is een vloeibare highlighter die in vier verschillende tinten verkrijgbaar is. Het heeft een romige textuur en is verrijkt met hydraterende ingrediënten zoals niacinamide en lotusbloemextract.

Wat het doet: Deze highlighter geeft de huid een prachtige glans en creëert een gezonde, stralende gloed. Het kan zowel subtiel als opvallend worden aangebracht, afhankelijk van je voorkeur.

Wat belangrijk is: Ik ben dol op de textuur van deze highlighter, het voelt licht en fris aan op de huid. Het enige nadeel is dat het niet zo lang meegaat als sommige andere highlighters die ik heb geprobeerd. Over het algemeen ben ik echter onder de indruk van de prestaties van deze highlighter en raad ik het zeker aan.

2.Saie Glowy Super Gel lichtgewicht bedauwde markeerstift

Prijs: €25

Wat het is: De Saie Glowy Super Gel highlighter heeft een unieke, gel-achtige textuur die snel wordt opgenomen door de huid. Het bevat natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera en hyaluronzuur om de huid te hydrateren en te verzorgen.

Wat het doet: Deze highlighter zorgt voor een prachtige, stralende glans die de hele dag blijft zitten. Het geeft de huid een bedauwde afwerking die er natuurlijk uitziet.

Wat belangrijk is: Ik hou van hoe deze highlighter aanvoelt op mijn huid. Het is super lichtgewicht en voelt niet plakkerig aan. Het enige nadeel is dat het niet zo gepigmenteerd is als sommige andere highlighters. Als je op zoek bent naar een subtielere glans, is dit echter een geweldige optie.

3.ILIA Liquid Light Serum markeerstift

Prijs: €42

Wat het is: De ILIA Liquid Light Serum Markeerstift is een vloeibare highlighter die verkrijgbaar is in drie verschillende tinten. Het bevat ingrediënten zoals aloë vera en rozenbottelolie om de huid te hydrateren en te verzachten.

Wat het doet: Deze highlighter geeft de huid een prachtige glans die de hele dag blijft zitten. Het kan zowel subtiel als opvallend worden aangebracht, afhankelijk van je voorkeur.

Wat belangrijk is: Hoewr ben ik onder de indruk van de prestaties van deze highlighter en raad ik het zeker aan.

4.Charlotte Tilbury Beauty Light Wand markeerstift

Prijs: €38

Wat het is: De Charlotte Tilbury Beauty Light Wand is een vloeibare highlighter die verkrijgbaar is in twee verschillende tinten. Het heeft een romige textuur en bevat hydraterende ingrediënten zoals hyaluronzuur en vitamine E.

Wat het doet: Deze highlighter geeft de huid een prachtige, stralende glans en creëert een gezonde gloed. Het kan subtiel worden aangebracht voor een natuurlijke look of opgebouwd worden voor een meer opvallende look.

Wat belangrijk is: Ik ben dol op de textuur van deze highlighter, het voelt super zacht en hydraterend aan op mijn huid. Het enige nadeel is dat het niet zo lang meegaat als sommige andere highlighters die ik heb geprobeerd. Over het algemeen ben ik echter erg tevreden over deze highlighter en zou ik het zeker aanbevelen.

5.Benefit Cosmetics High Beam Liquid Face Highlighter

Prijs: €28

Wat het is: De Benefit Cosmetics High Beam Liquid Face Highlighter is een vloeibare highlighter die verkrijgbaar is in een zacht roze tint. Het heeft een lichtgewicht textuur en bevat lichtreflecterende pigmenten om de huid te laten stralen.

Wat het doet: Deze highlighter creëert een prachtige, stralende gloed op de huid en kan subtiel worden aangebracht voor een natuurlijke look of opgebouwd worden voor een meer opvallende look.

Wat belangrijk is: Ik ben onder de indruk van de prestaties van deze highlighter, het geeft de huid een prachtige glans zonder er te glimmend uit te zien. Het enige nadeel is dat het niet zo lang meegaat als sommige andere highlighters die ik heb geprobeerd.

6.MAC Cosmetics Strobe Cream markeerstift

Prijs: €34

Wat het is: De Mac Cosmetics Strobe Cream markeerstift is een vloeibare highlighter die verkrijgbaar is in verschillende tinten. Het bevat ingrediënten zoals groene thee, jojoba-olie en kamille om de huid te verzachten en te hydrateren.

Wat het doet: Deze highlighter geeft de huid een prachtige glans en creëert een gezonde, stralende gloed. Het kan subtiel worden aangebracht voor een natuurlijke look of opgebouwd worden voor een meer opvallende look.

Wat belangrijk is: Ik hou van hoe deze highlighter aanvoelt op mijn huid, het voelt super hydraterend en zacht aan. Het enige nadeel is dat het niet zo lang meegaat als sommige andere highlighters die ik heb geprobeerd. Over het algemeen ben ik echter erg tevreden over deze highlighter en zou ik het zeker aanbevelen.

Na het uitproberen van verschillende vloeibare highlighters kan ik zeggen dat er een optie is voor elke smaak en elk budget. Of je nu op zoek bent naar een subtielere glans of een meer opvende look, er is een vloeibare highlighter die bij je past. Ik hoop dat deze lijst je helpt bij het vinden van de perfecte highlighter voor jouw huidtype en voorkeuren. Onthoud dat het altijd het beste is om de producten zelf uit te proberen en te experimenteren om te zien wat het beste werkt voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *