Dit zijn de herenmode trends van het voorjaar 2023

Het voorjaar van 2023 staat voor de deur en de herenmode trends zijn er om ons te inspireren. Dit seizoen zien we een mix van klassieke stukken en moderne details die de aandacht trekken. Hieronder bespreken we enkele van de opvallende herenmode trends voor het voorjaar van 2023.

De schipperstrui trend

Een van de grootste trends voor herenmode in het voorjaar van 2023 is de schipperstrui. Dit klassieke kledingstuk is geïnspireerd op de nautische wereld en heeft een tijdloze uitstraling. De schipperstrui is gemaakt van zware wol en heeft een hoge kraag die sluit met een rits. Dit zorgt voor een stoere en mannelijke uitstraling. Bovendien is de schipperstrui gemakkelijk te combineren met verschillende kledingstukken, waardoor het een veelzijdige aanvulling is op je garderobe.

De cargo broek

Een andere trend die we dit voorjaar veel zullen zien, is de cargo broek. Dit is een broek met meerdere zakken die geïnspireerd is op militaire uniformen. De cargo broek heeft een casual uitstraling en is perfect voor een stoere look. De broek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, waardoor het gemakkelijk is om deze te combineren met verschillende kledingstijlen. Bovendien bieden de vele zakken van de cargo broek genoeg opbergruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De trenchcoat en parka

De trenchcoat en parka zijn tijdloze klassiekers die ook in het voorjaar van 2023 weer helemaal terug zijn. De trenchcoat is een lange jas met een ceintuur rond de taille en is geïnspireerd op de jassen die werden gedragen tijdens de Eerste Wereldoorlog. De parka is een iets kortere jas die is gevoerd met een warme voering en is perfect voor koudere dagen in het voorjaar. Beide jassen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren en zijn gemakkelijk te combineren met verschillende outfits.

Gecombineerde motieven en prints

Een andere trend die we dit voorjaar veel zullen zien, is het combineren van verschillende motieven en prints. Dit kan bijvoorbeeld door een geruite broek te dragen met een gestreept overhemd, of door een bloemenprint shirt te combineren met een jas met camouflage print. Het combineren van verschillende motieven en prints kan een gedurfde keuze zijn, maar kan ook leiden tot een verrassend stijlvolle look.

Blauwe baggy jeans

Tot slot is de blauwe baggy jeans een trend die we in het voorjaar van 2023 veel zullen zien. Deze jeans is losser en comfortabeler dan de strakke jeans die we gewend zijn en heeft een casual uitstraling. De blauwe kleur van de jeans is tijdloos en gemakkelijk te combineren met verschillende kledingstijlen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *