Modekleuren voorjaar 2023

https://mode-trends.net/wp-content/uploads/2023/04/2-16-1024x718.jpg

Het voorjaar van 2023 staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je garderobe op te frissen met de nieuwste modekleuren. Dit seizoen zijn er vier kleurtrends die de boventoon voeren: Ton sur ton, Roze, Skylar en Kiwi.
Kleurtrend 1: Ton sur ton

Ton sur ton is een kleurtrend die al een aantal seizoenen populair is en ook in het voorjaar van 2023 een belangrijke rol zal spelen. Het is een manier van kleden waarbij verschillende tinten van dezelfde kleur worden gecombineerd om een ​​elegante en verfijnde uitstraling te creëren. Denk bijvoorbeeld aan verschillende tinten blauw, groen of beige die op een subtiele manier worden gecombineerd.

Deze trend is vooral geschikt voor mensen die van minimalistische looks houden. Het gebruik van één kleur geeft je outfit een samenhangende en rustige uitstraling. Het is een trend die bij veel verschillende gelegenheden kan worden gedragen, van werk tot een dagje uit met vrienden.

Kleurtrend 2: Roze

Roze is een kleur die vaak wordt geassocieerd met vrouwelijkheid en zoetheid, maar dit seizoen wordt de kleur op een nieuwe manier geïnterpreteerd. In plaats van alleen pastelroze tinten, zullen we ook felle en neonroze tinten zien die een sterkere en gedurfde uitstraling hebben.

Het combineren van verschillende tinten roze kan een gewaagde keuze zijn, maar het kan ook heel mooi zijn als het goed wordt gedaan. Probeer bijvoorbeeld een felroze top te combineren met een pastelroze broek of andersom. Of draag een roze jurk met neonroze schoenen om de look helemaal af te maken.

Trend 3: Skylar

Skylar is een trend die is geïnspireerd op de lucht en de wolken. De kleuren die bij deze trend horen, zijn zachte tinten van blauw en grijs die een rustgevende en kalmerende uitstraling hebben. Het is een trend die perfect is voor het voorjaar omdat het de lichtheid en frisheid van dit seizoen weerspiegelt.

Skylar kan op verschillende manieren worden geïnterpreteerd. Probeer bijvoorbeeld een zachte blauwe top te dragen met een grijze broek en een paar witte sneakers voor een casual look. Of draag een grijze jurk met een blauwe jas voor een meer formele uitstraling.

Trend 4: Kiwi

Kiwi is een trend die is geïnspireerd op de kleur van de vrucht. Het is een heldere en levendige groene kleur die perfect is voor het voorjaar. Kiwi past goed bij neutrale kleuren zoals wit, grijs en beige, maar kan ook worden gecombineerd met felle kleuren zoals geel en oranje voor een meer gedurfde look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *