Waarom mijn favoriete lipstick Dior999 Matte Edition

Als modeblogger met jarenlange ervaring in de industrie heb ik de eer om vandaag de Dior999 lippenstift te beoordelen. Ik heb deze lippenstift de afgelopen weken uitvoerig getest en ben hieronder blij mijn bevindingen met jullie te delen.

Allereerst wil ik zeggen dat de verpakking van deze lippenstift prachtig is. Het is een klassieke, zwarte huls met het iconische Dior-logo erop. Ik vind het altijd fijn als mijn make-up er mooi uitziet en deze lippenstift zorgt daar zeker voor.

Maar natuurlijk gaat het niet alleen om de verpakking. De Dior999 lippenstift is een prachtige, heldere rode kleur die echt opvalt. Het is een klassieke kleur die geschikt is voor veel verschillende gelegenheden, van een chique avondje uit tot een casual dagje met vrienden. De kleur blijft ook lang op de lippen zitten, dus ik hoef me geen zorgen te maken dat ik hem voortdurend bij moet werken.

Wat ik vooral waardeer aan deze lippenstift is hoe hij aanvoelt op mijn lippen. Het voelt zijdezacht en hydraterend, wat ik erg belangrijk vind bij een lippenstift. Niets is zo vervelend als een droge lippenstift die je lippen uitdroogt en schilferig maakt. Met de Dior999 heb ik dat probleem gelukkig niet.

Een ander pluspunt van deze lippenstift is hoe goed hij dekt. Ik hoef maar één laag aan te brengen om een ​​mooie, volledige dekking te krijgen. Dit is handig als ik snel mijn make-up wil doen en niet te veel tijd wil besteden aan het perfectioneren van mijn lippen.

Maar natuurlijk zijn er ook een paar nadelen. Een daarvan is de prijs. De Dior999 is geen goedkope lippenstift en kan voor sommige mensen buiten hun budget vallen. Maar aan de andere kant, als je het geld hebt om het te besteden, is het een goede investering omdat het een kwaliteitsproduct is dat lang meegaat.

Een ander nadeel is dat de lippenstift enigszins vervaagt wanneer je iets eet of drinkt. Dit is natuurlijk te verwachten bij de meeste lippenstiften, maar het is wel iets om in gedachten te houden als je van plan bent om de lippenstift de hele dag te dragen en veel te eten of te drinken hebt.

Al met al ben ik zeer tevreden met de Dior999 lippenstift. Het is een prachtige kleur die goed dekt, lang meegaat en hydrateert. Natuurlijk is het prijzig en vervaagt het iets bij het eten en drinken, maar dat zijn kleine minpunten in vergelijking met de voordelen. Ik zou deze lippenstift zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsproduct dat hun lippen er prachtig uit laat zien.

WAAR TE KOPEN

https://www.dior.com/nl_nl/beauty/products/rouge-dior-Y0172009.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *