Zelf mijn haren verven met Wecolour; hoe is dat bevallen?

Wecolour is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de productie en verkoop van haarverf. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in natuurlijke haarverf die vrij is van schadelijke chemicaliën zoals PPD, ammonia en parabenen. Ik heb besloten om mijn haar te verven met Wecolour en wil graag mijn ervaringen met jullie delen.

WeColour haarverf ervaringen, wat kan je verwachten?

Voordat ik begon met het verven van mijn haar met Wecolour, heb ik online onderzoek gedaan en reviews gelezen van andere mensen die deze haarverf hebben gebruikt. Over het algemeen waren de reacties positief. Mensen waren tevreden over de kwaliteit van de haarverf en het feit dat het geen schadelijke chemicaliën bevat.

Wat mij ook aansprak was de keuze uit verschillende kleuren. Wecolour biedt namelijk haarverf aan in meer dan 20 verschillende tinten, waardoor er voor iedereen wel een geschikte kleur te vinden is.

Waarom de haarverf van WeColour?

Ik heb gekozen voor de haarverf van Wecolour omdat ik op zoek was naar een natuurlijk alternatief voor reguliere haarverf. Ik heb namelijk een gevoelige hoofdhuid en krijg snel last van jeuk en irritatie wanneer ik chemische haarverf gebruik. Wecolour haarverf is vrij van PPD, ammonia en parabenen, waardoor het minder agressief is voor mijn hoofdhuid.

Daarnaast sprak de filosofie van het bedrijf mij aan. Wecolour wil graag bijdragen aan een duurzamere wereld en gebruikt daarom zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en verpakkingen die recyclebaar zijn.

Hoe verf je je haar met WeColour haarverf?

1.Het verven van je haar met Wecolour haarverf is vrij eenvoudig. Hieronder volgen de stappen die ik heb gevolgd:

2.Bereid je haar voor: Was je haar de dag voordat je gaat verven en gebruik geen conditioner. Dit zorgt ervoor dat de haarverf beter pakt.

3.Bescherm je kleding: Trek een oud T-shirt aan en leg een handdoek over je schouders om te voorkomen dat je kleding vies wordt.

4.Meng de haarverf: Volg de instructies op de verpakking om de haarverf te mengen. Dit kan je doen in een plastic of glazen bakje.

5.Verdeel de haarverf: Verdeel de haarverf met behulp van een kwastje over je haar. Begin bij de haaraanzet en werk naar de punten toe.

6.Laat de haarverf intrekken: Laat de haarverf volgens de instructies op de verpakking intrekken.

7.Spoel de haarverf uit: Spoel de haarverf uit met lauwwarm water. Gebruik hierbij geen shampoo of conditioner.

8.Breng de bijgeleverde conditioner aan: Breng de bijgeleverde conditioner aan op je haar en laat deze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *